Rajzpályázatot hirdet a rendőrség

Hajdú-Bihar – A pályamunkákat 2016. április 29-ig a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottságnak kell beküldeni.

A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság – az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján – gyermekrajzpályázatot hirdet „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” címmel. A rajzpályázaton három kategóriában: óvodások (3-6 éves), alsó tagozatos (7-10 éves) és felső tagozatos (11-15 éves) általános iskolai tanulók vehetnek részt. A gyerekeknek a rajzokon a biztonságos közlekedést kell bemutatniuk, illetve propagálniuk. A rajzokat kizárólag A/4 vagy A/3 méretben lehet elkészíteni. Alkalmazható technikák: grafit, színes ceruza, zsírkréta, lino, tus, tempera, olaj, diópác, szénrajz.

A pályamunkákat a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottságnak kell beküldeni (4024 Debrecen, Kossuth utca. 20. szám) az alkotó adatainak (név, életkor, lakcím, iskola megnevezése) feltüntetésével.

A beküldési határidő 2016. április 29.

A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a legjobb alkotásokból kategóriánként 6 pályaművet továbbít a második fordulóra az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottsághoz.

A pályázattal kapcsolatban tájékoztatás Suba István r. századostól, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkárától kérhető a subaia@hajdu.police.hu email címen.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés