Ragadt a labda Radosevichez

Ragadt a labda Radosevichez
© Fotó: HBN
Debrecen – A horvát kapus rengeteget dolgozik a sikerért, aminek ismét meglett az eredménye.

Bravúrok sorozatával járult hozzá a győzelemhez Bozidar Radosevic, a DVSC-TEVA kapusa a Diósgyőr elleni bajnokin. A nyáron az NB II-es Balmazújvárostól igazolt horvát nemzetiségű hálóőrhöz szinte ragadt a labda, nem tudtak túljárni az eszén az ellenfél labdarúgói.

Esett az eső, csúszott a fű

– Nehéz meccs volt, amiben az egyedüli jó dolog és egyben a legfontosabb, hogy nyertünk. A DVTK jó csapat, az első félidőben talán túl nagy teret adtunk nekik, ezért volt náluk sokat a labda. A második játékrészben azonban sikerült tartósan átvenni a meccs irányítását, és ezzel meg tudtuk őrizni az első félidőben megszerzett egygólos előnyünket. Úgy érzem, maradéktalanul betartottam az edző utasításait, amely erre a meccsre az volt, hogy minden labdát próbáljak minél hamarabb megjátszani, továbbá kevés rizikót vállaljak a csúszós fű miatt – összegezte a DVTK elleni mérkőzést a lefújást követően Radosevic, aki stabil kezdőjátékosa a Lokinak, ami érthető, hiszen kevés gólt kap, s ha kell, jól avatkozik be a játékba lábbal is.

– Pallag ideális edzőközpont, nagyon jó trénereim vannak és rengeteget dolgozom a sikerért, ezeknek tudom be, hogy nagyon sokat fejlődtem, és sikerült feljönnöm az első osztály szintjére. Úgy érzem, a Lokira a jelenleginél szebb időszak vár, mert a csapat jobb, mint azok, akik a tabellán jelenleg előtte vannak.

HBN–KZS


HAON-ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. DVTK 1-0 (1-0)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizenhatodik fordulójában a DVSC-TEVA a DVTK csapatát fogadta szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


DVSC-TEVA vs. DVTK – Edzői nyilatkozatok
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. DVTK (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Bekő Balázs értékelte a látottakat.


Videó: DVSC-TEVA vs. DVTK – Ilyen volt a keleti rangadó a lelátón
Debrecen – A szombati DVSC-TEVA – Diósgyőr (1-0) meccsen nem volt panasz a hangulatra, tényleg mindkét tábor odatette magát, ahogyan azt kell.


Már nyolc meccs óta veretlen a Loki
Debrecen – A DVSC és a DVTK változatos mérkőzését a hazaiak megérdemelten nyerték meg.

hirdetés