szigorú szabályokkal

2020.06.15. 14:04

Újra megnyitja kapuit a debreceni repülőtér

Az első járatok Eindhovenben és Londonban fognak landolni.

Debrecen, 2020. június 16. A Wizz Air diszkont légitársaság W67861-es járatszámú, a hollandiai Eindhovenbe induló gépének utasai szállnak be a Debreceni Nemzetközi Repülõtéren 2020. június 16-án. A koronavírus-járvány miatt eddig a napig szüneteltette járatait Debrecenbõl a légitársaság. MTI/Czeglédi Zsolt

Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Június 16-tól – szigorú szabályok betartásával – ismét üzemelni fog a debreceni repülőtér. A fennálló járványügyi helyzet miatt különböző korlátozások betartására hívják fel az utasok figyelmét, melyek közül is leghangsúlyosabb, hogy aki csak teheti, bankkártyával fizessen a készpénz helyett. Próbálják nyomatékosítani a másfél méter távolság betartását, továbbá az online utasfelvétel lehetőségét. Mindemellett minden utazót arra kérnek, hogy kísérők nélkül lépjen be a terminál épületébe. Tüsszentés esetén a kéz használata helyett zsebkendőt javasolnak és tanácsolják a száj eltakarását maszkkal vagy sállal. A repülőtéren folyamatos fertőtlenítést végeznek, továbbá bővítették az automata kézfertőtlenítők számát is.

VKF

Borítókép: A hollandiai Eindhovenbe induló gépének utasai szállnak be a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren 2020. június 16-án. A koronavírus-járvány miatt eddig a napig szüneteltette járatait Debrecenből a légitársaság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában