Rablás Fülöpön

Rablás Fülöpön
© Fotó: police.hu
Fülöp – A rendőrök elfogták a két feltételezett elkövetőt. Egy férfi értesítette a rendőrséget 2016. július 28-án 21 óra körül arról, hogy testvérét Fülöpön leütötték és elvették a szatyrait.

A rendőrök adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként megállapították, hogy két férfi a kocsmából figyelte meg a szemközti buszmegállóban lévő sértettet, majd mikor hazaindult, követték. A helyi lakost hátulról leütötték, amitől elesett és ezt kihasználva átnézték a nála lévő két szatyrot, amelyeket elvettek és elmenekültek. A sértett ezután hazament és családja értesítette a rendőröket a történtekről.

Másnap K. Jánost és D. Józsefet a Vámospércsi Rendőrőrs munkatársai otthonaikban elfogták és előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket, míg a náluk tartott házkutatás során megtalálták a két szatyrot és a bennük lévő élelmiszerek egy részét, amelyeket lefoglaltak. A nyomozók az 55 éves és a 42 éves férfiakat bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrs a helyi lakosok ellen rablás bűntett és könnyű testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés