Rablás Debrecen belvárosában!

Rablás Debrecen belvárosában!
Kiraboltak egy Pásti utcai pénzintézetet szerda délelőtt Debrecenben – értesültünk a rendőrségtől. A bűncselekmény nem sokkal ezelőtt történt. A helyszínelés már folyik, hamarosan a Pásti utcáról jelentkezünk.

12.45

Amint a rendőrség eredményről számol be, természetesen közöljük olvasóinkkal!

12.38

Egy másik közeli üzlet két dolgózója se észlelt semmi gyanúsat. A nyomozók a Bajcsy-Zsilinszki utcán is többeket megkérdeznek. A fegyveres rablásta a törvény tavaly augusztus óta szigorúbban, 10-től 15 évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti.
12.28

Azt hallani, hogy a pénzintézet kirablását észlelte egy személy, aki éppen be akart menni oda. Ugyanakkor egy szinte szomszédos bolt eladója semmit sem észlelt. Ha kiabálás lett volna, valószínűleg meghallom – jegyezte meg.

12.20

A kutya (németjuhász) közben elindult – csak remélni lehet, hogy sikerül előrébb mozdítania a nyomozást.

12.15

A vékony testalkatú támadó kék nadrágot, kék dzsekit viselt, és a Bajcsy-Zsilinszki utca felé szaladt a rablás után.

12.09

Közben a kutyavezető is megérkezett négylábú társával. Az eb egy Lada Nivához tartozó, kutyaház alakú, zárt utánfutójában várja a munka megkezdését.

12.03

A támadó 10 óra után lépett a helyiségbe, ahol két alkalmazott tartózkodott – tájékoztatott a fiók előtt Vezendi Jánosné rendőrségi szóvivő. A két nő elmondása szerint a kapucnis, arcát maszkkal elfedő rabló egy fegyverszerű tárgyat tartott a kezében. A kasszában lévő pénzt követelte, amelyet meg is kapott.


Nagyobb térképre váltás

 

11.56

A pénzintézet egy nemrég épült lakótömb földszintjén található, egy lépcsőház és egy ajándékbolt között; egy pénzautomata is tartozik hozzá.

11.49

A megyei rendőr-főkapitányság nyomozóin kívül a debreceni kapitányság bűnügyi osztályvezetője is a helyszínre érkezett.

11.44
Jelenleg a tanúk kikérdezése és a nyomok rögzítése folyik.
  
11.39
A rablás a Hajdúdorog és Vidéke Takarékszövetkezet sérelmére történt.