Rablás Böszörményben, azonnal meglett az elkövető

Rablás Böszörményben, azonnal meglett az elkövető
© Fotó: police.hu
Hajdúböszörmény – A helyi rendőrök elfogták a 29 éves támadót.

A rendelkezésre álló adatok szerint február 13-án este fél 9 körül Hajdúböszörményben egy 23 éves helyi lakost megtámadott egy 29 éves férfi. Pénzt követelt tőle, majd ököllel megütötte a fejét. A sértett a bántalmazás hatására a földre esett, ekkor a támadó átkutatta zsebeit, és elvette a nála lévő pénzt. A 23 éves férfi ijedtében hazaszaladt, támadója pedig követte őt, és közben megöléssel fenyegette. A sértett otthonából tett bejelentést az esetről rendőrségre.

A helyi körzeti megbízottak azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. B. Norbertet a rendőrök előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a nyomozó hatóság.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Berettyóújfalu - A helyi rendőrök elfogták és őrizetbe vették a három férfit. Egy 17 éves fiú tett bejelentést a rendőrségre február 13-án arról, hogy Berettyóújfaluban, egy élelmiszerbolt parkolójában három férfi megfenyegette őt és egy barátját, hogy ha nem adják oda a mobiltelefonjukat, az órá...