Helyi közélet

2014.12.18. 13:39

Az elmúlt huszonkét év slágerei csokorba szedve

Debrecen - December 26-án a Neoton Família ünnepi koncertet ad Debrecenben.

Debrecen - December 26-án a Neoton Família ünnepi koncertet ad Debrecenben.

Rengeteg olyan sláger van, amiket imádott az ország az elmúlt évtizedekben. Akkor sem voltak unalmasak, ha mindennap ötször szólaltak meg a rádiókban, ha a házibulikon felcsendültek, akkor mindenki egy emberként énekelte őket. „Ha lesben áll egy cápa, áldozatra várva” harsogtuk, s éneklik immár a gyermekeink a retró diszkókon. „Don Quijote, Don ­Quijote, a szélmalom csak játszik veled” – van olyan, aki ne ismerné a dallamát?

Mint arról már korábban is írtunk, az együttes Newton Family angol néven több lemezt jelentetett meg Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban. A Neoton Família története évtizedekre nyúlik vissza. Több mint 400 dal, 30 lemez, hazai és külföldi sikerek jelzik az utat, ami egyedülálló a hazai pop életben. A Kölcsey Központban december 26-án a debreceni közönség is megtapasztalhatja milyen sokféle a Neoton zenéje: a rock, líra, diszkó, igazi slágerparádé, ami harminc év távlatából is hódít. Minden dal elhangzik majd, ami 1968–1990 között fontos volt a zenekar életében, természetesen karácsonyi dalokkal kiegészítve.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában