Rájuk akarta törni az ajtót – Rendőrségi hírek a megyéből

Akt.:
Rájuk akarta törni az ajtót – Rendőrségi hírek a megyéből
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 25 személyt állítottak elő, ebből 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.


Megyénk közútjain a rendőrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű balesetben 1 személy vesztette életét, 1 közúti közlekedési baleset könnyű sérüléssel végződött.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2014. június 26-án 10 óra 58 perc körüli időben telefonon hívta egy debreceni nő, aki arról tett bejelentést, hogy a lánya volt barátja rájuk akarja törni az ajtót és nagyon meg vannak rémülve. A bejelentést követően a járőrök a helyszínre mentek és felvették a kapcsolatot a bejelentővel, aki elmondta, hogy a lánya volt párja megjelent a lakásuknál és mivel ők nem akarták beengedni, vita alakult ki köztük. A veszekedés közben a fiú kiabált, megrúgta a bejárati ajtót és megrongálta a lány gépkocsiját is. A rendőrök a 26 éves debreceni T. Lászlót az adatgyűjtést követően a Péterfia utcán elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene a Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

A rendőrök 2014. június 26-án 21 óra 30 perc körüli időben Hajdúhadházon intézkedés alá vontak egy gyalogosan közlekedő fiút. Az egyenruhások igazoltatták a helyi lakost, akiről megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A járőrök a 18 éves B. Tibort elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –