Videó: Mindkét nő meghalt a pancsolt szesztől Debrecenben

Videó: Mindkét nő meghalt a pancsolt szesztől Debrecenben
© Forrás: tenyek.hu
Debrecen – Mostanra mindkét nő meghalt, aki pancsolt szeszt fogyasztott Hajdú-Bihar megyében. Két hete kerültek be a debreceni kórházba metil-alkohol-mérgezéssel.

Az egyikük egy 18 éves, 3 gyerekes anyuka volt, ő szerda délelőtt halt bele a mérgezésbe. A másik asszony szilveszterkor vesztette életét. Az életveszélyes italok készítője akár 5 év börtönt is kaphat. A Tények szerdai riportja:


Egy nagycserei ingatlanon tartottak házkutatást az ügyben a rendőrök
Debrecen - Meghalt szerdán a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának Belgyógyászati Klinikáján az a 18 éves nő, aki válságos állapotban volt a december közepén történt metil-alkohol-mérgezés következtében - közölte az egyetem az MTI-vel. Szilveszterkor egy középkorú nő is életét vesztette. Tavaly...

Debrecen- Szilveszter napján meghalt a december közepén metil-alkohol-mérgezést szenvedett egyik beteg, akit a Debreceni Egyetem belgyógyászati klinikáján ápoltak - közölte az intézmény kedden a honlapján. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete annyit közölt az MTI-vel, hogy egy köz...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés