Tüzek és műszaki mentések a katasztrófavédelemnél

Nagyrábék melléképület lángolt
Nagyrábék melléképület lángolt - © Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Debrecenben avar égett, Püspökladánynál lucernabálák kaptak lángra. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Kedd hajnalban Görbeháza közelében, az M3-as autópályán egy teherautó a szalagkorlátot átszakítva az út menti árokba csapódott. A hajdúnánási hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. A kamion rakománya egy elektromos targonca volt, melynek feszültségmentesítését a teherautóéval együtt tűzoltók elvégezték. A balesetben egy ember sérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Hajdúnánás külterületén ötszáz négyzetméteren égett a száraz avar tegnap délután. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Teljes terjedelmében lángolt egy hatvan négyzetméteres melléképület teteje Nagyrábén, a Dózsa György úton kedden délután. A nagyrábéi önkéntes tűzoltók mellett a püspökladányi hivatásos tűzoltók is a lángok megfékezését végezték, összesen három vízsugárral. A tűzben nem sérült meg senki, de jelentősebb anyagi kár keletkezett.

nr1Fotó: katasztrófavédelem

Háromezer négyzetméteren lángolt a száraz avar Debrecenben, a Fakopáncs utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Száz darab lucernabála kapott lángra tegnap délután Püspökladány külterületén. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, munkájukat két erőgép segített.

Az M35-ös autópályán a földútra sodródott egy személygépkocsi tegnap késő délután.

kv3Fotó: katasztrófavédelem

Az autóban egy ember utazott, aki a debreceni tűzoltók kiérkezésére kiszállt sértetlenül a járműből. A tűzoltók az autót áramtalanították.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Debrecenben elsőbbségadási kötelezettség megszegése vezetett személyi sérüléses közlekedési balesetekhez, az M3-as autópályán egy teherautósofőr borult árokba. Baleseti hírek keddről. Egy nő autózott június 26-án 7 óra 45 perc körül Debrecenben, a Hadházi úton, a Bem tér felől a Nyí...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés