Tíz éve a színpadon

Akt.:
Szabó Balázs
Szabó Balázs - © Fotó: Matey István
Budapest, Püspökladány – A kerek évfordulón új köntösbe öltöztetett dal is érkezett a közösségi oldalukra.

A frontember, a püspökladányi születésű Szabó Balázs a következő sorokat írta születésnapjuk alkalmából a bandája hivatalos közösségi oldalára:

2009-ben, éppen tíz évvel ezelőtt váltottam valóra az egyik gyerekkori álmom, saját zenekart alapítottam. Nem is reméltem, hogy ilyen zsivány, kalandos, kedves, karcos, szédületes, izgalmas utat jár majd be a Szabó Balázs Bandája, végtelen hálát és boldogságot érzek azért, hogy idáig eljuthattunk. Csoda ez!”

A Szabó Balázs Bandája tíz év alatt több mint 63 ezer követőt szerzett a közösségi oldalon, sőt a videómegosztó portálon 25 ezer feliratkozójuk van, valamint dalaikat csaknem 22 millióan tekintették meg a YouTube-on.

Meglepetés

Ajándékkal kedveskedett rajongóinak a jubiláló zenekar: 2018 nyarán a Modern Art Orchestrával kiegészülve adott koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A Fekete-Kovács Kornél által vezetett MAO és a Szabó Balázs Bandája együttműködéséből kiderült, hogy a hazai jazz big banddel egészen új és izgalmas dolog született. – A január 10-i meglepetésünk egy olyan dal, amit ebben a formában eddig csak egyszer hallhattatok tőlünk, és akkor is csak azok, akik nyáron a margitszigeti víztorony mögé bújtak velünk. Fogadjátok, szeretettel a Nem viszik át című muzsikánk big band verzióját! S a napokban lesz egy másik bejelentésünk is, ne menjetek messzire! – írta sejtelmesen Balázs.

NDPüspökladány.
HAON.HU


hirdetés