Számos baleset történt pénteken

Számos baleset történt pénteken
© Fotó: Pixabay
Hajdú-Bihar – Tűz, vadbaleset, könnyű sérülések jellemezték a hét utolsó munkanapját a megyében.

Debrecenben, egy Poroszlay úti földszinti lakásban egy idős nő péntek délelőtt rosszul lett, és elesett, nem tudott ajtót nyitni. A debreceni hivatásos tűzoltók ajtófeszítő segítségével, károkozás nélkül bejutottak a lakásba, és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták, tudtuk meg a megyei katasztrófavédelem illetékesétől. Elmondta továbbá, hogy péntek délben egy személygépkocsi őzet ütött el Biharnagybajom külterületén, a 4213-as számú úton. Az autó az ütközés következtében az árokba borult. A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, két embert a mentőszolgálat pedig kórháza szállított.

Péntek délután Egyeken, a Fő utcában tűz ütött ki egy kazánházban, amelyben szalmabálákat is tároltak. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Senki sem sérült meg, de nagyobb anyagi kár keletkezett.

Odaégett az étel pénteken késő délután Debrecenben, az Egyetem sugárúton egy földszinti lakásban. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tüzet az ott lévők eloltották. A tűzoltók az utómunkálatokat elvégezték a lakásban, majd kiszellőztették azt. Három embert a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállított, a belélegzett füst miatt.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány tizennégy személyt fogott el, akik közül tíz főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg négy személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük négy embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés