Súlyos, életveszélyes állapotban van még két szerepi ember

Súlyos, életveszélyes állapotban van még két szerepi ember
© Fotó: police.hu
Szerep – A szerepi metil-alkohol-mérgezéssel kórházba került huszonegy beteg közül még ketten szorulnak kórházi kezelésre.

Állapotuk súlyos, válságos, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Klinikáján fekszenek, hazabocsátásuk szóba sem kerülhet állapotuk miatt – tájékoztatta a Naplót a Debreceni Egyetem sajtóosztálya a december 28. délelőtti adatok alapján. A kérdésünkre adott válaszból megtudtuk azt is, hogy a klinikai központból otthonukba bocsátott betegek egyike sem szenvedett maradandó testi károsodást, és senki sem szorul művesekezelésre. Szerepen ugyanis elterjedt a hír, hogy vannak, akik életük végéig dialízisre szorulnak.

HBN


A kép illusztráció
Budapest/Debrecen/Szerep - Mérgezést okozó metil-alkohol-tartalmú italokat foglaltak le Hajdú-Bihar megyében - tudatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel. A hajdú-bihari Szerep községből kedd estig 20 embert vittek kórházba mérgezés gyanújával. A közlemény szerint a NAV pénzügy...

Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar - A férfi a gyanú szerint Debrecen-Nagycserén állította elő azt a mérgező italt, amely miatt többen kórházba kerültek. Az Országos Mentőszolgálat december 19-én 3 óra körül értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot arról, hogy Szerepről 3 embert mérgezéses tünetekkel szá...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés