Nyűg ez az autó mindenkinek

Akt.:
Nyűg ez az autó mindenkinek
© Fotó: Kovács Zsolt
Püspökladány – A papír szerint van gazdája, de hogy ki ő, az kideríthetetlen.

Jó másfél éve áll egy autó gazdátlanul a városban, a Nagy Sándor utca elején önkormányzati területen. Belül a szélvédő előtt egy papíron az áll, hogy Tóth Ferenc tulajdona az autó, elvinni nem lehet, és ne is nyúljon hozzá senki, majd egy telefonszám. Felhívtuk, a „gépnéni” azt mondta, hogy ez a szám nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem.


Az autó még a Google térképén is feltűnik

A „tulajdonos” kérését, hogy ne nyúljon senki hozzá, sokáig megfogadták, majd valaki bezúzta az egyik oldalablakot, a motorháztetőt is megpróbálták felfeszíteni. Aztán bejutottak a járműbe, a műszerfalat megbontották, kiberhelték, a hátsó ülést előrebuktatták. Újabban kukának is használják, sok szemetet bedobáltak a kitört ablakon keresztül. Valaki ponyvát húzott rá, ám az is igen viseltes már.

Annyit sikerült kiderítenünk, hogy minden bizonnyal egy rendőrségi intézkedést követően került le a személykocsi egy trélerről. A gazdája azóta sem jött érte, ezzel feladatot adva a ladányi önkormányzatnak. A képviselő-testületnek ugyanis meg kell alkotni egy helyi rendeletet ahhoz, hogy elszállíthassák az egyre lepukkantabb állapotban lévő személygépkocsit.

KZSPüspökladány.
HAON.HU


hirdetés