Nem tudják, hol van az újfalui fiú

Akt.:
Loith Adrián József
Loith Adrián József - © Fotó: police.hu
Püspökladány – Loith Adrián Józsefnek szerdán este kellett volna visszatérnie a püspökladányi kollégiumba. A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Loith Adrián József 16 éves berettyóújfalui lakos eltűnése ügyében.

A rendőrségre december 20-án 22 óra körül érkezett bejelentés, arról hogy a 16 éves fiú nem érkezett vissza a püspökladányi kollégiumba és azóta tartózkodási helye ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Püspökladányi Rendőrkapitányságon (4150 Püspökladány, Baross utca 2. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés