Nem teljesen értjük a ladányi garázda logikáját

Nem teljesen értjük a ladányi garázda logikáját
© Fotó: police.hu
Debrecen – Elfogták a 20 éves férfit, aki két ablakot is betört az újév első napján Debrecenben. Azt remélte, a rendőrök így majd hazaviszik őt.

A rendelkezésre álló adatok alapján január 1-jén délelőtt Debrecenben, az Ótemető utcában és a Derék utcában lévő egyik társasház bejárati ajtajának ablakát is berúgták. A járőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést követően az Ótemető utcában elfogták a feltételezett elkövetőt. A 20 éves férfi elmondta, hogy azért rúgta be a lépcsőházak üvegét, mert azt remélte, hogy a rendőrök így majd hazaviszik.

fp

Fotó: police.hu

A püspökladányi férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. K. Zoltán a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar - Két ittas sofőr is lebukott szilveszter éjszaka. Hírek a megyei rendőrségtől. A korábbi évek szilvesztereihez képest nyugodtan telt rendőrségi szempontból az óév utolsó éjszakája megyénkben. Tiltott petárdázás miatt nem intézkedtek a rendfenntartók. Elfogták viszont szilveszterko...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés