Két baleset történt hétvégén

Akt.:
Motorbaleset Ebesnél
Motorbaleset Ebesnél - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Kérjük, hogy a balesetek elkerülése érdekében kiemelt figyelmet fordítsanak a közúti közlekedési szabályok betartására! – hangsúlyozza közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint azt korábban megírtuk, egy 79 éves férfi az általa vezetett segédmotor-kerékpárral közlekedett 2018. június 17-én 12 óra 15 perc körül a 4-es számú főúton, Debrecen felől Ebes irányába, amikor nem adott elsőbbséget egy személygépkocsival közlekedő 49 éves nőnek, ezért összeütköztek. A balesetben a motorkerékpáros férfi súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

A püspökladányi rendőrök intézkedtek egy nagyrábéi baleset helyszínén 2018. június 17-én 10 óra 45 perc körül. Egy 64 éves nő kerékpárjával a Kossuth Lajos utcán, a menetiránnyal szemközti forgalmi sávban közlekedett, amikor észrevette, hogy vele szemben egy személygépkocsi közeledik. A baleset elkerülése érdekében mindkét jármű vezetője megpróbált kitérni, azonban a balesetet nem tudták elkerülni és összeütköztek. A kerékpárost a mentőszolgálat munkatársai súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

– police.hu –


Ebes - Súlyos sérülést szenvedett egy motoros vasárnap délután a 4-es számú főúton, Ebesnél, miután járművével - eddig tisztázatlan körülmények között - egy autó elé kanyarodott. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, és megkezdték a műszaki m...

Hajdú-Bihar - Súlyosan megsérült egy motoros Ebesnél, Debrecenben egy hatalmas faág okozott problémát a közúton. Személygépkocsi és motorkerékpáros karambolozott tegnap délután Ebes közelében, a 4-es számú főúton. A balesethez a debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, aki...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés