Így telt a tűzoltók vasárnapja

Így telt a tűzoltók vasárnapja
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Avar- és nádastűz, valamint traktorbaleset dolgoztatta meg a hét utolsó napján a hajdú-bihari lánglovagokat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Vasárnap egy hektáron a száraz avar lángolt Derecskén, a Semmelweis utcában – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be.

Püspökladány és Hosszúhát között a 4211-es számú úton az árokparton száz méter hosszan a nádas égett. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

A katasztrófavédelem híradása szerint Vámospércs közelében a 48-as számú úton egy traktor a villanyoszlopnak ütközött, melyet kitört. Az elektromos felsővezeték az úttesten szakadt. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik áramtalanították a traktort, majd a területet biztosították. Az áramszolgáltató szakemberei elvégezték a helyreállítási munkálatokat, így rövid ideig volt az érintett területen áramkimaradás.

A hibát késő délutánra hárították el, az áramkimaradás 15 fogyasztót érintett.


Vámospércs - A baleset a 48-as főúton történt, nem sérült meg senki. Villanyoszlopnak hajtott és kidöntötte azt egy mezőgazdasági vontató a 48-as főúton, Vámospércs határában vasárnap délután - áll a megyei katasztrófavédelem honlapján. A 21-es kilométernél történt balesethez a nyíradonyi hiva...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés