Hároméves gyerekét verte el a tetétleni asszony

Akt.:
Püspökladány, Tetétlen – A kicsi ágyba vizelt, diófavesszővel kapott a lábára.

2016. szeptember 7-én az esti órákban a család tetétleni házában a vádlott észrevette, hogy kiskorú gyermeke az ágyba pisilt.

A feldühödött asszony egy kisujjnyi vastagságú diófavesszővel többször rácsapott a gyermek lábaira, majd egy alkalommal őt tenyérrel arcon ütötte.

A sértett a bántalmazás következtében a lábszárain és a bal bokáján zúzódásos, a száján pedig repesztett sérülést szenvedett. Figyelemmel a sérült testtájékra, az elkövetés módjára, eszközére, a vádlott szándéka 8 napon túl gyógyuló, csonttöréssel járó sérülés okozására irányult.

A bántalmazott gyermek életkorára tekintettel védekezésre képtelennek minősül.

A Püspökladányi Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Püspökladányi Járásbíróságon – olvasható az ügyészség honlapján. A tárgyalás mellőzésére irányuló vádiratban az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá indítványt tett arra, hogy a járásbíróság rendelje el az asszony pártfogó felügyeletét.Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés