Feldolgozzák a malacokat

Akt.:
A helyszínen
A helyszínen - © Fotó: M.I.
Nádudvar – Egy húsfeldolgozó üzem szállította el a több mint 500 sertést, amely szerdán a Püspökladány és Nádudvar közötti balesetben pusztult el – tájékoztatott a rendőrség.

Ahogy arról a Napló csütörtöki számában beszámoltunk, a 3405-ös úton egy állatokat szállító kamion borult árokba, amin összesen 719 malac volt. Az életben maradt 137 sertést egy másik kamionnal szállították tovább Nagyváradra.

HBN–BR


Malacokat szállító teherautó borult fel Püspökladány és Nádudvar között
Hajdú-Bihar - Hétszázhúsz malac került bajba szerda délelőtt Püspökladány és Nádudvar között a 3405-ös számú út negyedik kilométerszelvényénél, ahol az állatokat szállító nyerges vontató árokba borult. Úgy tudjuk, a teherautóban két román állampolgár utazott, akik Nagyváradra tartottak, ők nem sé...

Csak 137 malac maradt életben
Hajdú-Bihar - Állatszállító borult, féltengely szakadt, személyautók karamboloztak szerdán a megyében. A hajdú-bihari rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt f...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés