Puskás Sándor a Közbeszerzési Döntőbizottság új elnöke

Budapest – Puskás Sándor lett a Közbeszerzési Döntőbizottság új elnöke, a Közbeszerzési Hatóság keretében működő Közbeszerzések Tanácsa egyhangúlag választotta meg a tisztségre – jelentette be Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke csütörtökön.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a Közbeszerzések Tanácsa március 9-i ülésén választotta meg a döntőbizottság új elnökét, aki öt évig tölti be a pozíciót.

Puskás Sándor 2014 óta elnökhelyettesként vezette a bizottságot Kövezsdi Zoltán elnök távozása után – ismertette a Közbeszerzési Döntőbizottság az MTI érdeklődésére.

Puskás Sándor 1986-ban az Államigazgatási Főiskolán igazgatásszervezői, majd 1995-ben a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi diplomát, 1999-ben közigazgatási, 2005-ben jogi szakvizsgát tett. 2006. április 15-e óta közbeszerzési biztos, 2013. október 1-je óta pedig a Közbeszerzési Döntőbizottság elnökhelyetteseként tevékenykedett.

A Közbeszerzési Döntőbizottság feladata a közbeszerzésekkel és a tervpályázati eljárásokkal kapcsolatos jogsértő vagy vitás ügyek miatti jogorvoslat intézése.

– MTI –
hirdetés