Puskás Öcsi a kivetítőn, magyar dicsőség a szaunaszínházban

Akt.:
Puskás Öcsi a kivetítőn, magyar dicsőség a szaunaszínházban
© Fotó: Kovács Péter
Soesterberg – Ria! Ria! Hungária! – Zúgott Végh Sándor debreceni szaunamester világbajnoki produkciója után Hollandia legnagyobb szaunájában.

A magyar versenyző „Az én álmom” című 15 perces előadásában Puskás Öcsi sportpályafutását adta elő a válogatott mezébe öltözve, illatokkal, zenével, törölköző pörgetéssel, háttérképek vetítésével, no meg egy kis futballbemutatóval. Sándor előadása – középpontban a londoni 6-3-mal – olyannyira átjött a soknemzetiségű közönség számára, hogy a végén a maroknyi magyar szurkolócsapat skandálását és tapsát ők is átvették.

Fotó: Kovács Péter Fotó: Kovács Péter ©

A világbajnoki fellépés után temérdek elismerést kapott a „debreceniek Puskás Öcsije”. A magyar csapat vezetője, Zelenák János elmondta, hogy ilyen tökéletes előadást még nem látott Végh Sándortól, ám hogy ez mire lesz elegendő a világ legerősebb szaunamester mezőnyében, az egyelőre megjósolhatatlan. Csupán a nyolc legjobb jut a szombati döntőbe.

A Szauna WM 0. napján a versenyzők az ételkészítésben mérhették össze tudásukat, a saját nemzetükre jellemző ízesítéssel kellett hamburgert készíteniük
Soesterberg - Hatalmas hamburgerpartival kezdődött a szaunamesterek világbajnoksága, az Aufguss WM, a hollandiai Soesterbergben hétfőn délután. A tizenhét ország több mint száz versenyzője először gasztronómiában mérte össze tudását, ám ebben a versenyben nem hirdetett eredményt a zsűri. A cél cs...

Mint arról már hírt adtunk, ezekben a napokban zajlik a hollandiai Soesterbergben a szaunameserek világbajnoksága az Aufguss WM. Végh Sándoron kívül még Szép Boglárka és Végh Tímea szerepel Debrecenből a magyar válogatottban. Csütörtökön mindkét nő bemutatkozik a világversenyen.

HBN