Puskás Akadémia vs. DVSC-TEVA – Edzői nyilatkozatok

Puskás Akadémia vs. DVSC-TEVA – Edzői nyilatkozatok
© Fotó: Derencsényi István
Felcsút – A Puskás Akadémia vs. DVSC-TEVA (0-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Benczés Miklós és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Benczés Miklós (Puskás Akadémia): Megérdemelten győzött a Debrecen. A mérkőzés egyébként jobb volt, mint a magyar NB I átlaga. Nem vagyok elégedett, ugyanakkor csalódott sem vagyok. Jól játszott a csapat, jól játszottak a játékosok. A két csapatnak egészen mások a céljai. A Debrecen a nemzetközi szereplést érő helyért hajt, nekünk a folyamatos NBI-es tagság a cél, itt játszva, kipróbálva, rendszeres játéklehetőséget biztosítva ad saját nevelésű játékosainknak. Visszatérve a mérkőzésre: a második félidőben nekünk is voltak helyzeteink, Szakály Dénesnek, Lencsésnek, viszont a Loki kapusa remekül védett.

Kondás Elemér (DVSC-TEVA): Azt hozta az ellenfél, amit vártunk. A Puskás Akadémiával mindig nagyon jó meccseket játszunk és általában egy góllal nyerünk. Most is ez történt. Az első félidőben sok helyzetet alakítottunk ki, sőt tizenegyest is kiharcoltunk, ám nem sikerült előnyre szert tenni. Ebben a játéktészben akár több góllal is elhúzhattunk volna. Farkas Pál sérülése kicsit megfogta a csapatot, akkor Kleinheslernek gólszerzési lehetősége is volt. A második félidőben pontatlanabbul játszottunk, az ellenfél jobban ránk jött, ám Lencse helyzetét kivéve, amikor egy az egyben vezette a labdát kapusunkra, igazi helyzete nem volt az Akadémiának. Tisza Tibor pedig egy szép támadás végén betalált az ellenfél kapujába.

A sajtótájékoztatón szóba került Lázár Pál állapota is. A Loki játékost a bombaerejű lövés az állcsúcsán találta el, azonnal elveszítette az eszméletét. A játékoskijáróban azonban már magánál volt. Térben és időben akkor még nem tudott tájékozódni. A székesfehérvári kórházba szállították, ott vizsgálják, minden bizonnyal agyrázkódást kapott.


HAON-ÉLŐ – Puskás Akadémia vs. DVSC-TEVA 0-1 (0-0)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 18. fordulójában a DVSC-TEVA a Puskás Akadémia csapatához látogatott 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.
Sporthírek