Helyi közélet

2015.06.08. 07:38

Romantikus eljegyzés a ködszínháznál

Debrecen -  Romantikus videóval kérte meg szerelme kezét vasárnap este egy férfi a ködszínháznál.

Debrecen -  Romantikus videóval kérte meg szerelme kezét vasárnap este egy férfi a ködszínháznál. Nem mindennapi látványban lehetett része annak, aki a hét utolsó estéjén ellátogatott a ködszínház előadására. Egy fiatalember, Szilágyi Bence ugyanis egy megható videóval megkérte párja, Jebudánszki Vivien kezét, akivel nyolc éve tart kapcsolata.

- Amikor először láttam a ködszínház előadását már elkezdtem azon gondolkodni, hogyan lehetne azt magáncélra használni, hogy ezen keresztül kérjem meg Vivien kezét. Nagy nehézségek árán, a városfejlesztési osztály segítségével végül sikerült megszervezni a titkos estét - mondta el a Hajdú Online-nak Bence.

Kiemelte, este a kedvesét egy ürüggyel felhívta az egyik barátnője, aki a ködszínházhoz hívta, ahol nemcsak ő, de a rokonok is elrejtőztek. Amikor pedig odaért, egy, a vízfüggönyre vetített, róluk szóló videó lejátszását követően feltette a nagy kérdést.

Mit válaszolt Vivien? A fotókból kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában