Puskapor

Puskapor
Nem túl meggyőző játékot és debreceni szempontból fájdalmas végeredményt hozott a Soproni Liga hét végi fordulójának nytómeccse, a DVSC-TEVA bajnokcsapata 1–0-ás vereséget szenvedett az Üllői úton a Ferencvárostól és ezzel lépéshátrányba került a Videotonnal szemben. Tamás Nándor jegyzete

A székesfehérváriak előnnye immár hét pont, bár ha a Loki kedden – reményeink szerint – hozza az elmaradt nyíregyházi meccsét, akkor mindjárt csak négy az a hét.

Mindenesetre a vereség ismét felerősítette az elégedetlenkedő hangokat: ez a csapat bizony nem lesz képes a címvédésre, nem csak a szép futballal, de már a győzelemmel is adósak a piros-fehérek. Sőt, a legelképesztőbb urbánus pletyka szerint le van ez már zsírozva, a Vidi nyeri a bajnokságot, cserébe a fehérváriak mögött álló Orbán Viktor előhúzza cilinderéből a debreceni stadiont.

Az én verzióm sokkal egyszerűbb és szürkébb. A Loki játékosai, edzői és vezetői most is mindent megtesznek azért, hogy a gárda az élen végezzen, semmi olyan nem történt, ami a sportban nem fordulhatna elő minden egyes pályára lépés alkalmával: nem mi győztünk, hanem az ellenfél.

Ettől függetlenül még könnyen megeshet, hogy májusban ismét bajnoki fieszta lesz a Kossuth téren. Szóval csak várjuk ki a végét, addig meg bízzunk Istenben és tartsuk szárazon a puskaport!

Tamás Nándor

nandor.tamas@inform.hu

Nyerni kell a keleti rangadón!

Nyíregyháza nem volt korrekt a „villanyleoltással” – sok okunk van megverni a Szparit

Címkék: , , ,