Pszichoaktív anyagot találtak házkutatáskor Hajdúsámsonban

Pszichoaktív anyagot találtak házkutatáskor Hajdúsámsonban
© Fotó: police.hu
Debrecen, Hajdúsámson – A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát a 21 éves hajdúsámsoni férfival szemben.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy 21 éves férfival szemben.

A hajdúsámsoni lakost 2018. május 31-én 18 óra 30 perc körül fogták el a körzeti megbízottak, mivel a megalapozott gyanú szerint otthonából értékesített tiltott szert két helyi és egy debreceni férfinak. A rendőrök a házkutatás során kábítószergyanús anyagot foglaltak le, amelyről a nyomozásba bevont igazságügyi szakértő megállapította, hogy új pszichoaktív anyagnak minősül. A nyomozók kihallgatták a férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A részletes nyomozati munkának köszönhetően a rendőrök több olyan fogyasztót is azonosítottak és kihallgattak, akik a gyanúsítottól vásárolták a tiltott szert.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.