Pr és média a színháztól a rockzenéig

Debrecen – A Merlin Színház igazgatójától kezdve a Tankcsapda sajtófőnökéig több jeles szakember tart előadást a Kölcsey-főiskola keddi, pr- és médiaszakmai napján; a szervezők minden érdeklődőt várnak.

Nemcsak az előadások témája kötődik a szakmához a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola II. éves pr szakirányú hallgatóinak április 27-ei szakmai napján, hanem a rendezvény megvalósítása is a hallgatók szakmai előmenetelének a része: szemináriumi feladatként ők szervezték meg.

A színháztól a rockzenéig című pr- és médiakonferencia, ahogy a címe is jelzi, a nyilvánosság széles területét öleli fel: a főiskola 301-es termében zajló, 10 órakor kezdődő találkozón Magács Lászlót, a Merlin Színház igazgatóját és a Debreceni Alternatív Színházi Szemle főszervezőjét, Pozdora Zsuzsa grafológust, dr. Mayer Annamáriát, az RTL Klub szerkesztő-riporterét, dr. Ranschburg Jenő pszichológust, Bakó Csabát, a Tankcsapda menedzserét és a Campus Fesztivál sajtósát, valamit Átányi Ajtonyt, a Fórum Debrecen vezetőjét hallhatják az érdeklődők.

A szakmai nap hétfői sajtótájékoztatóján dr. Völgyesi Zoltán, a Kommunikáció és Médiatudományi Intézet vezetője, főiskolai tanár egyebek közt jelezte: a nap eseményeit a Lícium médiaportál élőben közvetíti.

INFO
A Lícium elérhetősége: http://www.licium.hu

Címkék: ,