Pótkocsi nyomta agyon a böszörményi férfit, hibázhatott a munkáltatója

Akt.:
Pótkocsi nyomta agyon a böszörményi férfit, hibázhatott a munkáltatója
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást egy halálos hajdúböszörményi baleset ügyében.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte a foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az ügyben.

A nyomozás adatai szerint 2016. november 12-én 11 óra 30 perc körül a mentőszolgálat munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre arról, hogy Hajdúböszörmény-Pródon életét vesztette egy 47 éves férfi.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A tanyán három férfi rakodási munkálatokat végzett, amikor a mezőgazdasági vontató kukoricával megrakodott pótkocsija ráborult az áldozatra. A hajdúböszörményi lakos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A nyomozás adatai szerint a tanya 67 éves tulajdonosa nem tartotta be a munkabiztonsági előírásokat, és ezért következett be a baleset. A nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte a járási ügyészség részére.

– police.hu –