Pósán László: csak mézesmadzag a férfiak korábbi nyugdíjazásának ötlete

Akt.:
Pósán László
Pósán László - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A Jobbik a tőle már megszokott módon egy állampolgárinak látszó kezdeményezés mögé bújik, miközben a politikai haszonszerzés a célja – reagált péntek délelőtt a Jobbik csütörtökön a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazását támogató népszavazási kezdeményezéséről tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakra Pósán László.

A fideszes országgyűlési képviselő szerint Ágoston Tibor mézesmadzagot húz az állampolgárok orra előtt, amikor azt ígéri, hogy a férfiak 40 év munkaviszony után nyugdíjba vonulhatnak, ugyanis ezzel a Jobbik, az MSZP-hez hasonlóan a nyugdíjkasszát veszélyezteti és a nyugdíjak drasztikus, akár 50 százalékos csökkentését eredményezheti. Ebből világosan látszik, hogy a baloldal és a Jobbik számára nem a magyar emberek életének stabilitása a lényeg, csupán a szavazatszerzés. Ez egy újabb tanúbizonysága annak, hogy a Jobbik és az MSZP egymással bármikor össze tud állni.

Az elkövetkező 4-5 évben közel ötvenezren mennek nyugdíjba a hiányszakmákban dolgozók közül, ez a felelőtlen ötlet még inkább súlyosbítaná a szakmunkáshiányt. A Fidesz, ahogyan az elmúlt években, így most is támogatni fog minden felelős javaslatot, amely valóban a magyar emberek érdekeit szolgálja.

HBN


Jobbik: A férfiak is megérdemlik a szép idős kort!
Debrecen – Ágoston Tibor, a Jobbik önkormányzati képviselője bejelentette: egyetértenek azzal a népszavazási kezdeményezéssel, mely azt javasolja, hogy a férfiak 40 évnyi munkaviszony után nyugdíjba mehessenek.