Popper Péter Debrecenben!

Popper Péter Debrecenben!
A népszerű pszichológus a Mesterkurzus-sorozat keretében tart előadást a párkapcsolatokról.

2009-ben Popper Péter nyitotta meg Debrecenben a Mesterkurzust, amely azóta a város közkedvelt rendezvénysorozata lett: a tavalyi évben olyan gondolkodók tartottak itt teltházas, nagysikerű előadásokat, mint dr. Csernus Imre, Müller Péter és dr. Czeizel Endre. A nívós, pszichológiával, spiritualitással, tudatos életvezetéssel foglalkozó sorozat minden nyitott, intelligens, kiegyensúlyozottabb életre vágyó embernek jó szívvel ajánlható.

Popper Péter tavalyi előadásán a rendkívül zord időjárás ellenére is zsúfolásig megtelt a Lovarda, és nagyon sokan kérték a neves pszichológust: mihamarabb térjen vissza a cívisvárosba. Ez a kívánság hamarosan teljesül, hiszen március 9-én újra Popper Péter lesz a debreceni Mesterkurzus vendége, aki ezúttal is egy érdekes, sokunkat érintő témával érkezik majd.

„Mit akarunk egymástól? Szerepek és elvárások a párkapcsolatban” szól az előadás címe, ugyanis a neves pszichológus véleménye szerint azért megy tönkre manapság annyi házasság, keseredik meg annyi szerelem, mert valójában fogalmunk sincs arról, hogy kivel élünk együtt, mit várunk el a másiktól, és mit tudunk adni cserében. Hogy mi az oka ennek a manapság társadalmi méretűvé duzzadt jelenségnek, és mit tehetnénk ellene? Popper Péter március 9-i előadásán kiderül!

A helyszínen kedvezményes áron lehet megvásárolni Popper Péter műveit, valamint egyéb, nívós, pszichológiával, spiritualitással, életvezetéssel foglalkozó könyveket is.

INFO

Jegyek elővételben kaphatók a Hajdú-bihari Napló székházában (előfizetők számára kedvezményes áron), a Lovardában, valamint a Tourinform és a Point irodában.