Pontokért indulnak útnak a bátoriak és a sényőiek is

Akt.:
A kék mezes sényőiekre nehéz meccs vár
A kék mezes sényőiekre nehéz meccs vár - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor, Sényő – Mindkét NB III.-as focicsapatunk szombaton 17 órától lép pályára.

– Aludtam jó néhány napot a füzesgyarmati meccsre, azt mondom, igazságos volt az iksz. Azóta pedig csak előre tekintünk: Imrő László kollégámmal ennek szellemében igyekeztünk a felkészíteni a fiúkat az Eger elleni meccsre, akiket a múlt héten meg tudtunk nézni Nyírbátorban. Szervezett, masszív csapat lesz az ellenfelünk, ám ennek ellenére is pontért, pontokért indulunk útnak – bizakodott Fiumei Viktor, a sényői edzői stáb oszlopos tagja.

A szintén harmadosztályú nyírbátori labdarúgó csapat edzője, Szilágyi Krisztián is optimista. A szakember azt reméli, csapata a DEAC ellen megszerzi a szezon első győzelmét, amivel megindulhatnak végre előre.

– Úgy vélem, elsősorban a saját játékunkra kell majd összpontosítani. A debreceni együttest ismerjük, hiszen nemrégiben játszottunk velük edzőmeccset. Amennyiben a középpályán sikerül megnyerni a párharcokat, bőven lehet keresnivalónk az idegenbeli meccsen – nyilatkozta lapunknak Szilágyi Krisztián.

TG


Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 3. forduló

Szombat

DEAC–Nyírbátor, Debrecen, 17

Eger–Sényő–Carnifex, Eger, 17.

További mérkőzések: Cigánd–Sajóbábony, Szolnok–Tiszaújváros, Füzesgyarmat–Gyöngyös, Jászberény–Tállya, ESMTK–Salgótarján, DVTK II.–Putnok.