TheShowk

2019.05.20. 14:22

Ha a három gyerek youtubernek áll

Ahogy nőtt a követőtábor, úgy a szülőknek is egyre több dolguk akadt a csatorna kezelésével.

A TheShowk egy családi vállalkozássá nőtte ki magát, a szülők menedzselik, szervezik a gyerekeik találkozóit, sőt édesapjuk rendszeresen megjelenik a videókban is.

– Az első videó feltöltését figyelmen kívül hagytuk, nem igazán foglalkoztunk még akkor ezzel. Az tűnt fel, hogy néhány hónap múlva 12 ezer megtekintés volt a videón, de még ekkor sem volt bennünk az, hogy ez egy hosszú távú dologgá nőheti ki magát. Aztán láttuk rajtuk, hogy kedvük van ehhez az egészhez, hogy csinálják a saját maguk által megrendezett kisfilmeket, és értenek is hozzá. Mi sem a kamerázásban, sem a videók megvágásában nem vettünk részt semmilyen formában, ők pedig már 12-13 éves korukban önállóan csinálták ezeket. Mivel láttuk rajtuk, hogy nekik ez tetszik, melléjük álltunk – mondta el az édesapa, Tóth Lajos.

Ahogy nőtt a követőtábor, úgy a szülőknek is egyre több dolguk akadt a csatorna kezelésével. – Az estéim azzal teltek, hogy negatív kommenteket töröltem, valamint letiltottam azokat a csatornákat, amelyek már túlmentek valamilyen határon. Több százezer hozzászólást olvastam el, hogy aztán a nem odavalókat kitörölhessem. Egyrészt a mieink védelme érdekében is tettem, másrészt azért, hogy aki ott van, ne ezekkel szembesüljön, hiszen a nézők is főként gyerekek – osztotta meg velünk Lajos. A közvetlen környezetükből nem jellemző, hogy negatív hozzáállást, esetleg rosszallást tapasztalnának.

„Mivel a gyerekek szeretnek ezzel foglalkozni, melléjük álltak, és minden támogatást megadnak ahhoz, hogy elérjék a céljaikat.”

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában