Pontes: “az ilyen meccsek miatt érzelmes sport a labdarúgás”

Akt.:
Leonel Pontes
Leonel Pontes - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC vs. Gyirmót FC Győr (2-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Urbányi István értékelte a látottakat.

Urbányi István: – Minden tekintetben jobbak voltunk, mint a Debrecen, egyedül a gólokban nem. Szervezetten, jól és olykor látványosan játszottunk. Lefociztuk a Debrecent. Sok szituációban rúghattunk volna gólt. A Debrecen második találatát megelőzően véleményem szerint nem szögletet kellett volna ítélni, abból kaptuk a gólt.

Leonel Pontes: – Ilyen a futball. Volt olyan mérkőzés, hogy győzelmet érdemelt volna a csapat és elvesztettük, ma nem érdemeltünk győzelmet és megnyertük a meccset. Az ilyen meccsek miatt érzelmes sport a labdarúgás. Döntetlen állásnál mindkét csapatnak voltak helyzetei, a meccs végén a szerencse mellénk állt. A végére sikerült megtalálni azt a mentalitást, ami a győzelemhez kellett. Veszélyt tudtunk jelenteni az ellenfél kapujára még emberhátrányban is. Gratulálok a csapatnak, mert nagy energiát mozgósítottak a győzelemért. Nyolc meccs van még hátra, a 24 pontból a lehető legtöbbet kell megszerezni.


HAON-ÉLŐ – DVSC vs. Gyirmót FC 2-1 (0-1)

A labdarúgó OTP Bank Liga huszonötödik fordulójában a DVSC a Gyirmót csapatát fogadta szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek