Pontes: “A Videoton nem érdemelt győzelmet”

Akt.:
Leonel Pontes
Leonel Pontes - © Fotó: Matey István
Debrecen – A DVSC vs. Videoton (0-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Leonel Pontes és Henning Berg értékelte a látottakat.

Henning Berg: – Jó mérkőzést játszottunk, elégedett vagyok a csapattal. A pálya talaja felemás volt, az egyik térfél puha, a másik kemény volt. Az első félidőben több helyzetünk volt, több gólt szerezhettünk volna, de az utolsó passzokat rendre elrontottuk. A második félidőben agresszívabb játékkal jött ki a Debrecen, Kovácsiknak többször kellett jól védenie. Ezen a mérkőzésen megmutattuk, hogy idegenben is képes eredményt elérni a csapat, nem csak jó játékot mutatni.

Leonel Pontes: – A Videoton nem érdemelt győzelmet ezen a mérkőzésen. Volt néhány nagy helyzetünk a gólszerzésre, de a helyzetek végén egyéni hibákat követtünk el. A csapat taktikailag jól játszott, a meccs kiegyenlített volt, a mérkőzés egyes részében jobbak voltunk az ellenfélnél. A sport néha nem fair, hinnünk kell, hogy változtathatunk ezen a szérián. Két büntetőt nem adott meg szerintem a játékvezető, egyet a mi, egyet az ellenfél javára. Az utolsó 20 percben sokszor szakította meg a játékot. A játékvezetés ténykedése nem volt hatással a mérkőzés eredményére.

Újságírói kérdésre, miszerint a klubvezetésnek volt-e elvárása pontok tekintetében az utolsó két mérkőzésre, elmondta: nem volt ilyen jellegű kifejezett utasítás, kérés a vezetőedző felé.


Labdarúgó NB I – Debrecenben nyert a Videoton

Debrecen – Idegenben, a DVSC otthonában szerezte meg a három pontot a Videoton a labdarúgó OTP Bank Liga tizennyolcadik fordulójának szombat esti mérkőzésén.


HAON-ÉLŐ – DVSC vs. Videoton 0-1 (0-0)

Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga tizennyolcadik fordulójában a DVSC a Videoton csapatát fogadta szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.