Több mint 200 megyei feketefoglalkoztató van a NAV listáján, ebből 108 debreceni – Mutatjuk!

Akt.:
Több mint 200 megyei feketefoglalkoztató van a NAV listáján, ebből 108 debreceni – Mutatjuk!
© Illusztráció: 24.hu
Hajdú-Bihar – Nagyobb cégek, kisebb vállalkozások is vannak azon a listán, amelyen a NAV a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztatókat tartja nyilván. Hajdú-Bihar megyéből 200-nál is több feketefoglalkoztató szerepel az összeállításban: ebből 108 debreceni székhelyű, 17 berettyóújfalui, 8 hajdúszoboszlói, és 12 balmazújvárosi. Hajdúnánáson, Püspökladányban, Hajdúböszörményben és Ebesen is vannak szép számmal olyan cégek, akik feketén foglalkoztatták alkalmazottaikat.

Nem éri meg trükközni: a feketén foglalkoztatók listájáról nehéz lekerülni, mert csak 2 év után törli a hivatal a rajta szereplő adózókat. Országosan csaknem ötezer adózó szerepel a be nem jelentett alkalmazottakat foglalkoztatók országos jegyzékén. Ráadásul a NAV a szabálytalanságról tájékoztatja a munkaügyi hatóságot és az egészségbiztosítót is.

Debrecen mintegy 108, Hajdúszoboszló 8, Berettyóújfalu 17, Balmazújváros pedig 12 vállalkozással képviseli magát a listán, de dorogi, polgári, kabai és ebesi cégek is vannak a feketefoglalkoztatók között.

>>Ide kattintva letölthető a feketelista<<

 


Féláron árulja az autókat a NAV

35 ezer forinttól 3,5 millió forintig itt aztán minden van! Elképesztően sok használt autót árul a NAV – félártól lehet licitálni rájuk.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Polgár.
HAON.HU


hirdetés