Rá akart ijeszteni ismerősére, de elvétette a szúrást

Akt.:
Rá akart ijeszteni ismerősére, de elvétette a szúrást
© Fotó: police.hu
Tiszagyulaháza – A polgári férfi egy veszekedésnek akart véget vetni. A hajdú-bihari rendőrök életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoztak az ügyben.

A 30 éves G. Norbert 2017. január 15-én 0 óra 30 perc körül két barátjánál italozott Tiszagyulaházán. A három férfi szórakozása vitáig fajult, amely során G. Norbert meg akarta ijeszteni az ismerősét úgy, hogy egy kést a férfi lábai közé szúrt. A gyanúsított elvétette a szúrást, és társa combját sebesítette meg. A 36 éves sértettet súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai. A rendőrök a helyszínen elfogták a polgári férfit, akit előállítottak a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták. G. Norbert beismerő vallomást tett.

A nyomozók a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – az igazságügyi orvosszakértő bevonásával folytatott nyomozást december 27-én befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: police.hu
Hajdúszovát, Körösszegapáti - A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyben, és bíróság elé állítást javasolnak a hajdúszováti férfival szemben. 2017. december 6-án 22 óra 15 perc körül bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint Körösszegapátiban egy szórakozóhely előtt parkoló autóból eltulajdon...

A kép illusztráció
Hencida - Felfüggesztett fogházbüntetést érhet a hátsó udvarból előjövő ebek támadása. Vádat emelt az ügyészség azoknak a kutyáknak a gazdái ellen, amelyek – kiszabadulván – két esetben is emberekre támadtak. A vádlottak egy hencidai családi házban laknak, a ház hátsó udvarán több nagy testű k...Polgár.
HAON.HU


hirdetés