Dupláztak életmentésben a polgári mentők

Akt.:
Dupláztak életmentésben a polgári mentők
© Fotó: Országos Mentőszolgálat / Facebook
Polgár – Szinte teljesen hasonló forgatókönyv szerint zajlott le egy életmentés Polgáron, mint annál az esetnél, amiről mi is hírt adtunk.

A múltkori beszámoló megjelenésével egy időpontban ismét újraélesztés zajlott, ugyancsak Polgáron. Mint az az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztjából kiderül, a forgatókönyv szinte ugyanaz volt.

Egy férfihez kértek segítséget, akit szintén a telefonon kapott instrukciók szerint kezdett újraéleszteni a család.

A helyszínre azonnal indult a polgári mentőgépkocsi, és mivel közel járt a gyermek mentőorvosi autó, ezért őket is odairányították, illetve a miskolci mentőhelikopter is elindult a helyszínre. A mentőgépkocsi kiérkezéskor azonnal átvette az ellátást a családtól majd a mentőorvosi kocsi megérkezésekor emelt szintű újraélesztést végeztek. A gyors és protokollnak megfelelő ellátásnak köszönhetően ennek a férfinek az életét is sikerült megmenteni és végül stabil állapotban szállította a mentőhelikopter kórházba.


A beteghez mentőhelikopter érkezett
Polgár - A mentésirányító útmutatása alapján kezdte meg az újraélesztést, amit később a mentősök vettek át. Mint az az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztjából kiderül, egy 60 éves férfi esett össze minden előzmény nélkül Polgáron. A férfihez azonnal odaszaladt egy járókelő, aki kihívta a ment...

Debrecen - Leállt a szíve, a járókelők és a mentők közösen élesztették újra. Kedd délután érkezett a bejelentés a mentőkhöz, hogy egy építőmunkás munka közben, rosszullétet követően leesett a tetőről. A mentésirányító segítségével a helyszínen lévő laikusok légzést vizsgáltak, majd miután nem ...Polgár.
HAON.HU


hirdetés