Biciklipumpával törték be a telefonszolgáltatóhoz Polgáron

Biciklipumpával törték be a telefonszolgáltatóhoz Polgáron
© Fotó: police.hu
Polgár – A helyi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két fiatallal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint mobiltelefonokat loptak egy polgári üzletből.

Július 30-án bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy ismeretlenek betörtek egy telefonszolgáltató polgári üzletébe, ahonnan három mobiltelefont loptak el 400.000 forint értékben. A rendőrök a helyszínen tanúkutatást és adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény két feltételezett elkövetőjét. A 21 éves B. Róbertet és 17 éves fiatalkorú társát az egyenruhások elfogták, majd előállították a Polgári Rendőrőrsre, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A nyomozás adatai szerint a fiatalok egy kerékpárpumpával betörték a kirakatot, majd bemásztak az üzletbe, és onnan elloptak három mobiltelefont tartozékaikkal együtt.

A polgári nyomozók a két helyi lakossal szemben a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2017. augusztus 9-én befejezték és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították a járási ügyészség részére.

– police.hu –Polgár.
HAON.HU


hirdetés