A szalagkorlát állította meg a motort, amelynek utasa leesett a járműről

A motoros könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet.
A motoros könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet. - © Fotó. police.hu
Hajdú-Bihar – Egy férfi motorral közlekedett pénteken a 3315-ös számú úton Polgár felől Görbeháza irányába, amikor az út és az M3-as autópálya Budapest irányába vezető felhajtójának kereszteződésében nekiütközött egy előtte balra kanyarodó autónak.

Egy 19 éves férfi 2017. augusztus 4-én 9 óra 15 perc körül az általa vezetett személygépkocsival közlekedett Debrecenben, a Veres Péter utcában az Acsádi út felől a Magvető utca irányába. A sofőr az előtte haladó járművek előzése közben összeütközött az előtte balra kanyarodó személygépkocsival. A baleset során a kanyarodó gépkocsi utasa könnyű sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

baleset2
A kanyarodó autó utasa sérült. Fotó: police.hu

Egy férfi 2017. augusztus 4-én 16 óra körül az általa vezetett motorral közlekedett a 3315-ös számú úton Polgár felől Görbeháza irányába. Az út és az M3-as autópálya Budapest irányába vezető felhajtójának kereszteződésében nekiütközött egy előtte balra kanyarodó személygépkocsinak. A 30 éves férfi az ütközés következtében leesett a járműről, amely a szalagkorlátnak ütközve állt meg. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit, amelyben a motoros az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

baleset3
A motoros könnyű sérüléseket szenvedett. Fotó: police.hu

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Polgár.
HAON.HU


hirdetés