“A lelki állapotunkat mutatja ez a mérkőzés is”

“A lelki állapotunkat mutatja ez a mérkőzés is”
© Illusztráció: Kovács Péter
Hajdú-Bihar – Íme, a Megye II-es északi bajnokság szombati mérkőzéseinek eredményei.

Józsa SE–Nyírábrányi KSE 6–1 (3–1)

30 néző. Vezette: Gulyás S. (Katona D., Harmati L.)

Józsa: Fejér G. – Sályi M., Ale M. (Zabiák P.), Szilágyi I. (Ujlakán A.), Dr. Valóczky J., Bazsó O., Papp R., Szabó M., Borbíró D., Mátrai T. (Molnár S.), Brehószki B. Edző: Szabó László.

Nyírábrány: Fekete S. – Gordán Z., Fecskovics M., Kötélverő T., Miklósi Gy., Veres R., Tóth Zs., Kiss G., Szabó G.,
Debreceni D., Küzmös A. Edző: Tóth Csaba.

Gól: Borbíró D.(2), Bazsó O., Brehószki B.(2), Dr. Valóczky J., illetve Kiss G. Jók: Mindenki, illetve Senki Ifi (elmaradt)

Szabó László: A mérkőzés elején a játékosok egy kicsit lenézve a Nyírábrányt kezdtek el futballozni, majd 3–1-nél a Nyírábrány egy rövid időre átvette az irányítást, és ez helyretette a csapat hozzáállását. A második félidőben sokkal jobb hozzáállással hoztuk a mérkőzést, ehhez társult három ifista játéka.

Tóth Csaba: Erősen tartalékos csapatunk önmagához képest elfogadhatóan játszott, de a hazaiak lényegesen jobb játékerőt képviselnek.

Egyeki SBSE–Görbeházi K.S.E. 5–4 (4–1)

70 néző. Vezette: Puskás Z. (Kóti L., Karasi T.)

Egyek: Kalóz I. – Vadász B., Farkas Cs., Zsólyomi D., Kun R., Kiss S., Len Sz. (Lipták M.), Torma S., Kiss A., Len Á. (Törő T.), Újvári K. Edző: Farkas Zoltán.

Görbeháza: Szilágyi K. – Csirmaz O., Hajdu R., Répási Sz., Barkó S. (Kiss S.), Fábián Sz., Tóth P., Vajda S., Kurucz L., Pók D. (Varga B.), Halász Á. (Toronyai L.) Edző: Tornyai László.
Gól: Len Á., Kiss A.(3), Lipták M., illetve Hajdu R., Pók D., Toronyai L.(2) Jók: Senki, illetve Mindenki Ifi: 6–0.

Farkas Zoltán: A lelki állapotunkat mutatja ez a mérkőzés is. Egy parádés első félidő után meg kellett szenvednünk a győzelemért. Csak a három pontnak tudunk örülni.

Toronyai László: Ismét gólban gazdag mérkőzést tudtunk játszani. Az ellenfél az első félidőben már eldöntötte a mérkőzést, mi egy lapra mindent feltettünk és sikerült is meglepni Egyek csapatát, ha ez a lendület és akarat marad meg a csapatban jól haladunk előre.

Újszentmargitai GYSE–Polgári VSE 2–3 (0–2)

150 néző. Vezette: Buczkó B. (Jánvári T., Szabó F.)

Újszentmargita: Árva L. – Puzsár A., Visegrádi D., Visegrádi P. (Draveczky L.), Bodnár Z., Zsiga R., Áfra T., Kiss A., Rédai N. (Szűcs Z.), Szabó I., Bozsányi T. Edző: Varga Gábor.

Polgár: Bodolai B. – Berki A., Kiss M. (Gyenes Sz.), Molnár G., Molnár D., Bolgár D., Csorba T., Szitai Z., Dobó V., Reszegi L. (Pöstényi L.), Rontó D. (Polonkai L.) Edző: Kövér Zsolt.

Gól: Visegrádi D., Bozsányi T., illetve Csorba T.(2), Dobó V. Jók: Senki, illetve Mindneki Ifi: 1–3.

Varga Gábor: Az a csapat, amely 2–0-s félidő után elveszíti a meccset ne várjon csodát! Az első félidőben 5–0-val kellett volna fordulnunk, de ehelyett fölélesztettük az ellenfélben a reményt ami győzelemhez vezetett nekik. Ehhez csak gratulálni tudok nekik.

Kövér Zsolt: Gratulálok a csapatomnak, küzdeni tudásból ötös. A mai meccsen meglátszott, hogy a Polgári Sport Egyesületnek van múltja és lesz jövője. Az újszentmargitai csapatnak üzenem, hogy edzőnek mindig higgadtan és példamutatóan kell viselkednie, meg kell tanulnia elviselni a vereséget, az ilyen típusú viselkedésnek a sportban nincs helye.Polgár.
HAON.HU


hirdetés