A fél megye Debrecenben van a hétvégén!

Akt.:
A fél megye Debrecenben van a hétvégén!
© Fotó: Molnár Péter
Debrecen – Remek mérkőzések, kiváló hangulat, s néhány komoly meglepetés: röviden így lehetne jellemezni a DEAC és a Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihari Igazgatósága által első ízben kiírt Nagypályás csapatok kispályás tornája elnevezésű sportrendezvény első játéknapját!

Már rögtön a kora reggeli csoportban egy esélyesnek kikiáltott csapat búcsúzott – tájékoztatta a Naplót Pöszmet Tibor, a DEAC labdarúgó szakoszályának technikai vezetője –, hiszen az A jelű négyesben a nagypályás őszt második helyen záró, Nyíradony VVTK csupán a harmadik helyen fejezte be, helyette a csoport élén a hibátlan produkcióval előrukkoló Báránd KSE, valamint a remekül küzdő, s végül 6 pontot gyűjtő Pocsaj KSE jutott a legjobb 12 közé. A csoport negyedik helyén egyébként a Nagyrábé végzett.

Tarolt a Derecske

A „B” kvartettből is búcsúzott egy megyei első osztályú gárda, mégpedig a Polgár VSE, ugyanis a magabiztos teljesítménnyel előrukkoló, 7 ponttal a csoport élén végző DASE mögött a 6 pontos Józsa SE masírozott be a playoffba. Ebben a négyesben a szimpatikusan küzdő Tiszacsege a második helyen zárta a mezőnyt.

Valamivel simábban alakultak a dolgok a „C”-ben, ahol két 7 pontos alakulat is kirajzolódott. A Kaba – Hajdúsámson kettős közül végül a Kabai Meteorit SE örülhetett jobban, míg a sámsoniak másodikként léptek tovább az Ebes és a Hajdúszovát előtt.

A „D”-ben hazai és Hosszúpályi I.-es továbbjutást láthatott a torna közönsége. A DEAC-os fiúk hibátlan mérleggel biztosították helyüket a rájátszásban, míg a pályiak a saját B-csapatuk, s a Tiszacsege I. elleni sikerüknek köszönhetően léptek tovább.

A Kecskeméti János Sportcsarnok adott otthont az E csoport küzdelmeinek, ahol a Derecske mindhárom meccsén diadalmaskodni tudott, mögötte a DEAC II. együttese surrant be a legjobbak közé a Hajdúhadház és a DSC kárára.

Ma folytatódik!

A vasárnapi játéknapon még egy csoportkört rendeznek, ez már zajlik az Agráron 9 órától, majd a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontjában folytatódnak a meccsek az egyenes-kieséses szakasszal!

HBNPolgár.
HAON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés