Polgár polgárőrének kitüntetése az ünnepen

Akt.:
Szabó Tiborné
Szabó Tiborné - © Fotó: Magánarchívum
Budapest, Debrecen – Az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) március 28-án, az Országos Rendőr-főkapitányság Teve utcai székházában tartotta az éves értékelő közgyűlését.

A rendezvény utolsó mozzanataként a polgárőr mozgalomban huzamos időn keresztül végzett kiemelkedő munkáért elismeréseket adtak át. A Hajdú-Bihar Megyei Polgárőr Szövetség elnökségének javaslatára az OPSZ elnöke a „Polgárőr Érdemkereszt” kitüntetést adományozta Szabó Tibornénak, a Polgári Polgárőr Egyesület elnökének és járási koordinátornak. A kitüntetést dr. Túrós András, az OPSZ elnöke, Tasnádi László rendészeti államtitkár és dr. Papp Károly dandártábornok, országos rendőrfőkapitány adta át. A díjazott nagymértékben hozzájárult az érintett polgárőr egyesület fejlődéséhez, elismerésre méltó tevékenységet fejt ki a társadalmi bűnmegelőzés, a gyermek- és ifjúságvédelem, valamint az oktatás területén – tudósította a Naplót Balogh László, a megyei polgárőr szövetség alelnöke.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés