Pokolgép robban a Lovardában

Metál az ész
Metál az ész - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A legendás együttes április 24-én lép színpadra a Lovardában.

Az óriási sikerű, telt házas PeCsa-beli, és az esőben és viharban is hatalmas sikert aratott agárdi koncertek után, közkívánatra ismét összeáll az ős Pokolgép, hogy a mai zenekar tagjaival együtt megismételjék a felejthetetlen 30 éves ünnepi bulit. Debrecenben a Lovardában áll színpadra a csapat, ahol ismét felhangzanak a legendás metál slágerek. A látványvilág, a hangtechnika hatalmas show-t jelent majd.

A nagyszabású szuperkoncert a Pokolgép egész eddigi pályafutását és formációit felöleli. A nézők igazi slágerparádéra számíthatnak. Válogatást hallhatunk az elmúlt 30 év legsikeresebb dalaiból, fellép Kalapács József, Nagyfi László, Pazdera György, Tarca László, valamint a jelenlegi Pokolgép-tagok: Z. Kiss Zalán, Kukovecz Gábor, Pintér Csaba, Tóth Attila, Veress Márton.

A Pokolgépet a 80-as évek elején alapította Kukovecz Gábor, Paksi Endre és Varga „Pepe” Tibor. Az 1983-a Ki Mit Tud-on a zsűri mindig kiszavazta őket, de közönségszavazatokkal a döntőbe jutottak, ahol a „Jel” dalukkal második helyezést értek el. Azt követően többször változott a formáció, de mindvégig megőrizte előkelő helyét a magyar metál zene élmezőnyében.

2003-ban egy koncertre összeállt a régi, klasszikus felállás, és így történik ezt most is: a zenészek együtt ünnepelik a Pokolgép 30 éves évfordulóját.

HBN
hirdetés