Több balesetet is hozott a ködös, nyálkás idő

Gyalogosgázolás a Hadházi úton
Gyalogosgázolás a Hadházi úton - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Két ittas segédmotorost is „szondavégre kaptak” a megyénkbeli rendőrök kedden. Egyiküket, egy 38 éves férfit a debreceni Salakos utcán, másikukat, egy 55 éves férfit Bánkon. Ügyeleti hírek.

Éjjel fél 11-kor az Ormós Lajos utcára hívták a rend őreit bátor civilek, akik visszatartottak egy a garázsba betörni próbáló személyt. Az intézkedés nyomán egy férfit és egy nőt állítottak elő, akik a nyomozás jelenlegi állása szerint két garázsba bejutottak.

Vélhetően a ködös, csúszós őszi közlekedési viszonyoknak tudható be, hogy a hét második napján több közúti baleset is történt Hajdú-Biharban. Nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett egy férfi, akit a zebrán ütöttek el a Hadházi út és a Baksay utca kereszteződésében.

A mentők egy könnyű sérültnek nyújtottak segítséget reggel fél 7-kor a 4-es főút Határ úti bejárónál, ahol egy személyautó sodort el egy motorost. Ugyancsak két keréken, de biciklivel közlekedett az a személy, akit Nádudvaron egy autó gázolt el 12 óra 49 perckor. A baleset helyszínéről egy súlyos sérültet szállítottak kórházba.

gy1

Fotó: Matey István

Épp ahogyan a délután négy órakor Debrecenben történt esetnél; itt gyalogost ütött el egy autós. A megyében 184-szer riasztották a mentőket kedd és szerda reggel között.

A debreceni lánglovagok kedden reggel kilenc órakor Bagamérban a Bocskai utcában ténykedtek: egy 20 méteres tölgy fa 15 méter magasan lévő elszáradt ágát távolították el, mert az veszélyeztette a forgalmat. Később Pocsajból kértek segítséget a tűzoltóktól. A Berettyóújfaluból és Létavértesről vonulók a Petőfi utcai családi házhoz érve már csak az utómunkálatokat végezték el, az egyik szobában meggyulladt berendezéseket az ott élők eloltották addigra. Egy személyt kórházba szállítottak a mentők. Az ingatlanban élő öt gyereket és egy felnőttet a szomszédok fogadtak be a helyreállításig.

HBN


Debrecen - Kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el egy férfit egy autós kedd délután Debrecenben, a Hadházi úton. A balesetben a gyalogos súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség vizsgálja az eset pontos körülményeit. [caption id="attachment_3621428" align="aligncenter" width="650"] Fotó: Matey ...

Nádudvar - Személyautó és kerékpáros ütközött össze kedd délután Nádudvaron, a Fő utcán. A balesetben a kerékpáron közlekedő idős férfi - információink szerint- súlyos sérülést szenvedett.
Fotó: Matey István ©
...Pocsaj.
HAON.HU


hirdetés