Ketten sérültek meg a Sámsoni úti karambolban

Akt.:
Ketten sérültek meg a Sámsoni úti karambolban
© Illusztráció: Matey István
Hajdú-Bihar – Több közlekedési balesethez is riasztották szombaton a mentőket, de szerencsére csak könnyebb sérülteket kellett ellátni, illetve kórházba szállítani.

Debrecenben, a Sámsoni úton két személygépkocsi ütközött, két könnyű sérülttel. Ugyancsak Debrecenben, a Bihari utcán szeélygépkocsi és kerékpár találkozásának utóbbi látta kárát, egy ember könnyebben sérült meg. Hajdúnánáson személyautó motorral találkozott, egy könnyű sérült volt, Hajdúböszörményben pedig egy ember sérült könnyebben, amikor kerékpáros ütközött személyautóval.

Avar és terményszárító lángolt

Mintegy háromszáz négyzetméteren égett az avar szombaton a déli órákban Debrecenben, a Pehl Ferenc utcában. A helyszínre riasztott debreceni tűzoltók egy vízsugárral és kéziszreszámokkal oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Mezőgazdasági terményszárító teteje kapott lángra szombaton kora délután Esztárban, a Rákóczi utcában. A helyszínre riasztott létavértesi önkormányzati, a berettyóújfalui, és a debreceni hivatásos tűzoltók a terményszárító tetejét megbontották, majd egy vízsugár segítségével oltották el a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt – tájékoztatott dr. Bányay Judit, a megyei katasztrófavédelem jogtanácsosa..


Hajdúböszörmény - Sörösüvegek borultak egy teherautóról a 35-ös számú főútra Hajdúböszörmény belterületén. Az eset során személyi sérülés nem történt, ám az érintett útszakaszon félpályán haladt a forgalom. Fotó: Matey István [caption id="attachment_3609669" align="alignnone" width="650"] ...Pocsaj.
HAON.HU


hirdetés