Pincérbált rendeztek az Agráron

Pincérbált rendeztek az Agráron

Debrecen – Hagyományteremtő
szándékkal rendeztek pincérbált
vasárnap este az Agrártudományi
Centrum aulájában.


Az ötlet nem új, a nyolcvanas
években szokás volt, hogy a báli
szezon végén az addigra igencsak
fáradt pincérek a pult másik
oldalára álljanak – mondta a
főszervező Grünwald
Béla
, életmű-díjas
éttermi mester. – Utoljára a
régi Hungária étteremben tartottak
pincérbált. Négy éves
álmom, hogy a hagyományt
felelevenítsem és most barátok,
kollégák
segítségével sikerült
megvalósítani.


A nagyszabású rendezvényen
közel kétszáz meghívott vett
részt, elsősorban a
vendéglátós szakmák
képviselői. A Magyar Nemzeti
Gasztronómiai Szövetség

vezetői közül néhányan
szintén ott voltak az eseményen.