Helyi közélet

2008.04.07. 06:13

Debrecen: Példásan látták el szolgálatukat a rendőrök

<p>A hajdú-bihar megyei közlekedési rendőrök emberséges munkát végzetke nemrégiben. Március 22-én reggel a Sámsonkert helységjelző utáni kanyarban ütköztünk egy Debrecen felől közlekedő tehergépkocsi pótkocsijával.</p>

A hajdú-bihar megyei közlekedési rendőrök emberséges munkát végzetke nemrégiben. Március 22-én reggel a Sámsonkert helységjelző utáni kanyarban ütköztünk egy Debrecen felől közlekedő tehergépkocsi pótkocsijával, ami teljesen átsodródott a felezővonalon túl az út másik felére.
Mi négyen ültünk a személygépkocsiban, szerencsénkre személyi sérülés nem történt, de az autó teljesen használhatatlan.

A tehergépkocsi vezetője meg sem állt, továbbhajtott Hajdúsámson felé, a két személygépkocsi vezetője is utánaeredt, útközben értesítették Sámsonban a rendőrséget.

Visszahozták a tehergépkocsi vezetőjét, amiről értesítették a már helyszínen lévő debreceni és hajdúhadházi közlekedési rendőröket is, akik szintén pár perc alatt a helyszínre érkeztek; irányították a forgalmat, 5 éves unokámat megnyugtatták és édesanyjával kocsijukba ültették, fűtöttek rájuk.

Hideg volt, ónos eső esett, a helyszínelés után hazavittek bennünket Sámsonkertbe.
A debreceni közlekedési csoport és a helyszínelők gondoskodtak a roncs autók hazaszállításáról is, hívtak hozzá szállító kocsit. Ott, a nehéz percekben nagyon jól esett azoknak a fiatal rendőröknek a gondoskodása.
Dobák Györgyné,Sámsonkert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában