Veszélyes közelség

2020.01.05. 13:01

Nicole Kidman otthonát is fenyegetik az ausztrál bozóttüzek

A színész ezért félmillió dollárt ajánlott fel a tűzoltók munkájának támogatására.

WESTWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - DECEMBER 10: Actress Nicole Kidman wearing Saint Laurent by Anthony Vaccarello arrives at the Los Angeles Special Screening Of Liongate's 'Bombshell' held at the Regency Village Theatre on December 10, 2019 in Westwood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: Image Press Agency / NurPhoto / AFP

Fotó: NurPhoto

Július óta hatalmas bozóttüzek pusztítanak Ausztárlia területén. Már félmillió vadállat pusztult el, és az eddigi információk szerint 18 ember is életét vesztette, továbbá több mint 1500 otthon égett le, a tűz pedig továbbra is terjed.

Hamarosan Nicole Kidman otthonát is elérhetik a lángok, ezért az ausztrál színésznő 500 ezer dollárt (körülbelül 150 millió forintot) adományozott a tűzoltók egyik szervezetének – írja a Ripost.

Nicole Kidman ezért a közösségi oldalán megosztotta néhány szervezet nevét és elérhetőségét, hogy rajongói is kisebb-nagyobb összegekkel támogassák munkájukat.

„Családunk gondolataival és imáival támogatja mindazokat, akik érintettjei az Ausztrália-szerte pusztító tüzeknek. Mi 500 ezer dollárt adományoztunk a Rural Fire Servicesnek, akik mindent megtesznek, amit csak tudnak, az oltás sikere érdekében”

- írja a sztár közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!