Helyi közélet

2009.01.06. 12:57

Megkapták a jussukat a hajdúsági szépségek

<p>Debrecen – A szépségkirálynő-választás díjazottjainak egyöntetű véleménye: jó buli volt a verseny! <DIA alt="Hajdú-Bihar legszebb sportolónői 2009.01.06." height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hajd__Bihar_legszebb_sportol_n__337_i_2009_/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Hajdú-Bihar legszebb sportolónői 2009.01.06." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Királynőt választottak a HAON látogatói, ráadásul nem is akármilyen versenyben, hiszen Hajdú-Bihar megye legszebb sportolónőire szavazhattak az olvasók, akik döntő fölénnyel Nyitrai Zitát látták a legszebbnek.

A hajdúnánási kézilabdázó udvarhölgyei a fitneszes Horváth Magdolna és a röplabdás Veres Csilla lettek.

A szépségversenyünk díjazottjai kedden, a Napló székházában vehették át a megérdemelt jussukat, ami egy-egy márkás karóra volt. Fókuszban a választás
– A csapattársak szavazták meg, hogy az edzőnk engem ajánljon a versenybe, de először nem akartam részt venni a megmérettetésben, majd a Napló munkatársa meggyőzött.

Mint vélhetően mindenki, én is nagyon izgatottan figyeltem a verseny alakulását, s meglepődve tapasztaltam, hogy mennyi ember tudott a szépségversenyről: régi ismerősök, barátok és ismeretlen emberek küldtek üzenetet.
Az iskolában, ahol tanítok a kollégák és a gyerekek is nagyon élvezték a szituációt, s amikor kiderült, hogy nyertem, rengetegen gratuláltak – mesélte élményeit a Szépségkirálynő, Nyitrai Zita.
A második helyezett Horváth Magdolna is végigizgulta a versenyt, bár mint elmondta, utólag tudta meg, hogy benevezték a választásra.

– Az edzőm, Kathi Béla szólt, hogy tudjak róla, beajánlott a mezőnybe. Természetesen figyelemmel követtem a fejleményeket, de igazából a párom volt az, aki állandóan tudósított az eseményekről.

Rengeteg visszajelzést kaptam, csakis pozitív élmények értek a verseny ideje alatt. Nagyon sok szép lány volt a mezőnyben, éppen ezért nagyon boldog vagyok, hogy a második helyen végeztem.

Ez a siker nem jelenti azt, hogy a jövőben más szépségversenyen is indulnék, ugyanis nagyon stresszes vagyok kamerák előtt – mondta mosolyogva a fitneszversenyző. A balmazújvárosi Veres Csillát már régóta „fűzték” családtagjai, barátai, hogy induljon szépségversenyen, de idáig még nem vett részt egyen sem – hátha a sportolók közt elért harmadik helyezése megváltoztatja a döntését.

– Eddig azért nem neveztem, mert féltem egy esetleges kudarctól, de ez a siker lehet, hogy más megvilágosításba helyezi a dolgot: gondolkozom a folytatáson – ecsetelte nevetve a Salescon-Eötvös DSE röpise. – Izgalmas volt a verseny, számtalan üzenetet, telefonhívást kaptam, csakis jó élményeim vannak a versennyel kapcsolatban.

Az előzetes célom az volt, hogy az első háromba bekerüljek, ez teljesült, így nyugodtan kijelenthetem, boldog vagyok. Ráadásul most tervezgettem, hogy veszek magamnak egy új órát, de szerencsére most nyertem egy szépet!

B.N.

 

 

Nyitrai Zita lett a legszebb

Ki Hajdú-Bihar megye legszebb sportolónője?  Hajdú-Bihar megye legszebb sportolónői 2008.12.16.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában