Pénztárcatolvajok után kutat a rendőrség

Pénztárcatolvajok után kutat a rendőrség
© Fotók: police.hu
Hajdúnánás – A hajdúnánási rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen tettesek azonosításához.


A Hajdúnánási Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt folytat nyomozás ismeretlen tettesekkel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy miskolci férfi 2015. január 29-én 16 óra 9 perckor telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mivel az egyik görbeházai vendéglátóhelyen a fogasra felakasztott kabátjából ismeretlen tettesek ellopták a pénztárcáját, benne a készpénzével és irataival.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Az egyik férfi 30-35 év körüli,170-175 centiméter magas, erős testalkatú, míg társa 35-40 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Az ismeretlen férfiakról a vendéglátóhely biztonsági kamerája felvételt készített.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúnánási Rendőrkapitányságon (Hajdúnánás, Dorogi utca 78. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –