Pénztárcát és élelmiszereket lopott egy püspökladányi nő

Püspökladány – A püspökladányi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást B.-né K. Csillával szemben, aki egy pénztárcát tulajdonított el.


Egy püspökladányi nő 2015. február 11-én 9 óra 48 perckor tett feljelentést a Püspökladányi Rendőrkapitányságon arról, hogy egy helyi egészségügyi intézmény öltözőjében ellopták a pénztárcáját az öltözőben hagyott kézitáskájából. A rendőrök a feljelentés alapján adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B.-né K. Csilla helyi lakost. A 33 éves nőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte, elmondta továbbá, hogy több alkalommal tulajdonított el élelmiszereket egy helyi boltból.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nővel szemben lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –
hirdetés